Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров бе най-високопоставеният човек от ръководството на клуба, който уважи церемонията по 109-годишнината на "сините". Шефът предвождаше делегацията от треньори, футболисти и деца от академията на Левски, които поднесоха цветя на паметната плоча на мястото, където е основан клубът на 24 май.

"Господин Сираков има ангажимент и още вчера сподели, че няма да бъде в София. Той има основателна причина да не бъде тук", оправда отсъствието на мажоритарния собственик Боримиров.

"Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, трябва да бъде изнасяно в медиите. Не мога да давам седмичен отчет. Не се притесняваме за условния лиценз на Левски. Рарзира се, че плащаме задълженията към НАП. В скоро време ще разеберете повече", добави той.

"Комуникирам с голяма част от феновете. Някои ни подкрепят, други - не, но мисля, че повечето са с нас", каза още директорът.

"В Левски се работи по треньор и селекция. В най-скоро време ще разберете кой е новият треньор", завърши Даниел Боримиров.

Снимка: Lap.bg