Левски няма да тръгне „Ва банк” за Разград, както смятат мнозина. „Сините” имат възможност да се възползват от евентуална грешка на ЦСКА 1948, с който водят битка за директната виза за Европа. Съперникът им играе по-рано в „Борисовата градина”, а при издънка там ще си остане само на точка пред „сините”.

Това от своя страна може да даде допълнителна мотивация на Топчо и компания в Разград. Въпреки това на „Герена” имат и едно наум. То е свързано с картони, умора и моментна форма. Например, „сините” рискуват да загубят за 2 мача Цунами, ако получи нов картон. Така най-вероятно бразилецът ще остане в София, за да бъде ползван в дербито с ЦСКА, което предстои следващата сряда, ако Левски отново има възможност да избегне баража, пише “Мач Телеграф”.

Както се видя през досегашните мачове, на „Герена” нямат много варианти за негов заместник. Марин Петров се провали като такъв. Така най-вероятно в събота като титуляр ще излезе Патрик-Габриел Галчев, който обаче трябва да се пази и от картони.

Освен това „сините” обмислят да дадат почивка и на Ивелин Попов, който все пак е на години, но пък му се наложи да играе почти без смяна заради контузии и наказания на останалите. А този ход ще помогне и на Илиян Стефанов да влезе във форма, след като дълго време се възстановяваше от травма.

Снимка: Lap.bg