Константин Папазов използва официалния си профил във "Фейсбук", за да благодари на фен на Левски, който в една от най-големите левскарски групи го защити от нападките на председателя на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян, отправени в интервю за подкаста "Неформално с Георги Петков".

В публикацията си в социалната мрежа Папазов разказва целия случай с отпуснатия от него заем преди три години, когато Левски спешно успя да погаси две неизплатени заплати на футболистите.

Според баскетболния специалист, след това маските са паднали и е станало ясно кой наистина обича "сините" и дори перифразира популярната поговорка: "Ум царува, ум робува, ум патки пасе".

Ето какво пише Папазов:

"Благодаря на г-н Русинов. Не е много трудно да сравниш.Има народна мъдрост.Нерде Ямбол, нерде Стамбул и приказката за приликата между Лом и Лондон! Никога никого не съм излъгал нищо за ЛЕВСКИ!

Дори разказах на този герой - шеф на НКП, избран в стаята на общежитието с огромна подкрепа на милиони фенове, историята как се платиха по две заплати на играчите на 31.07.20.

След 4 месеца безпаричие. Вече два месеца бяхме официално дошли в Левски. Ники Михайлов ме помоли да измислим нещо. Да ви кажа всички сега критикуват Ники, но тогава беше безценен, всички му вярваха, всички играчи гледаха в него. Беше опрял кокала до гърлото, Ники ме помоли: "Нямам сили братко, моля те измислете нещо няма какво да ядат".

Измислих!

Помолих Гикова да ми каже колко са заплатите на тези, които в момента се събличат в съблекалнята? Без Ники, който каза, че ще изчака, и без Славчев, когото аз лично помолих и той също се съгласи да изчака.

Ще се учудите! Само 118 500 лв за месец, за двата 237 000 лв.

Качих се при Павката и Наско. Разказах им за Ники и какво ми е казал. Павката каза:

"В касата имаме около 40 000, а другите откъде?" Наско знаеше, че бях взел заем от Стойне да купя място до Медицински факултет. Бавеше се процедурата. Парите бяха в сметката ми.

Позволих си да преведа на клуба 200 000 лв само за момента да спасим и Левски и честа си, и най-вече момчетата, които вярваха в каузата Левски!

Стана огромен проблем!

Кой?

Защо?

Откъде накъде някой даде пари в Левски?

Кой спаси Наско и Тити?

Никой не се радваше, че момчетата са взели заплати. Техните любимци има какво да ядат. Не е добре!

Важно е Наско и Тити да се провалят.

Даде обширно интервю

Беше ден петък, с помощта на изп. директор на банката в 17.00 часа се завери преводът.

Започна се кошмар, все едно съм обрал Левски, а не да съм превел 200 000 лв.

Ровиха, ровиха и разбраха!

Фирма "Миш-маш" е превела парите!

Страхотен проблем!

Обади ми се героят от НКП: "Откъде са парите?" Аз наивно му разказах ИСТИНАТА, нали обича Левски! Мислех си, че за доброто на Левски всички мислим в една посока.

ДА, ама НЕ!

Цяла България разбра, че съм взел заем от Стойне. За моя радост продадохме Иван Горанов и Левски ми върна заема след десетина дни със законната лихва от 333 лв, която внесох като дарение в клуба.

За да бъда честен докрай, мога да ви кажа кой разказа на Стойнето за моята некоректна спрямо него постъпка преди да стане достояние на сервилните им медии (такива са и до ден днешен).

Нали са едно цяло - С.К.С.!

Мога много да разказвам. Няма да ви изненадам с нищо. За никого не е тайна кой кой е?

Маските отдавна паднаха!!!

Заблудените се освестиха!

50 000=<1000!!!!!!

За радост на незаблудените Левски успява! Вчера се навършиха цели три години от деня, в който пристигнаха акциите.

Спрямо 02.06.20 Левски е в пъти по-добре!

Тити е лош, защото е твърдо зад Наско!

Мило е лош, защото помага финансово на Наско!

НЕ, господа! Г-н МИЛО БОРИСОВ ПОМАГА НА ЛЕВСКИ!

Когато започнете да обичате Левски повече, отколкото искате да го управлявате, ще разберете, че Мило Борисов не ви е враг!

За огромно съжаление на цяла СИНЯ БЪЛГАРИЯ подведохте, изгорихте треньора!

Ум умува, ум царува,

УМ ПАТКИ ПАСЕ!

Може да се перифразира!

УМ РИБА ЛОВИ!

По-актуално е!".