Ивелин Попов се надява той и съотборниците му в Левски да покажат по-силна игра в предстоящия двубой у дома срещу Арда Кърджали, който може да осигури класиране за отбора в евротурнирите. В сряда "сините" загубиха с 0:2 срещу ЦСКА и остават на четвърто място в крайното класиране в Първа лига.

"Не можахме да наложим нашия стил с висока преса. Когато второто полувреме излязохме малко по-високо и допуснахме втори гол. Пламен Андреев не е виновен за головете. Абсолютно целият отбор е. Не може да ни вкарват от тъч. Постройката на целия отбор в защита не беше на ниво".

"Андреев е юноша на Левски, наше момче и мен са ме учили, когато някой е паднал на земята, да му подаваме ръка. Некомпетентно мнение е, че Пламен Андреев е виновен за головете. Той е само на 18 години, пред него има поне още 20 години футбол на високо ниво. Горе главата и продължава напред".

"Аз лично се надявам срещу Арда да изглеждаме доста по-различно. Четвъртото място на Левски не му приляга. Ще направим всичко възможно да спечелим баража за Европа и да влязат свежи средства в касата на клуба".

"Искам специално да поздравя нашите фенове, които милеят за клуба, вижда се това и ние трябва да им благодарим. Второто полувреме започнахме по-спокойно да контролираме топката, но след това нещо се пречупи. Нямам обяснение".

"С баража не се прави по този начин. Арда да казва, че футболистите им изтичат договорите. Трябва да се знае предварително, да имаш цели. Сега, за да се спести половин заплата, им правят до 10 юни договорите. Не е наша вината", заяви Попов пред медиите след двубоя на Националния стадион "Васил Левски".