Нападателят на Левски Билал Бари от тази седмица тренира на лагера в Правец. Мароканецът има индивидуални занимания и участва в загрявката на отбора, но е много далеч от това да се готви с топка.

25-годишният футболист изпълнява предписания от лекарите, които са му казали да тренира един месец, за да се види дали ставата на коляното му ще може да се раздвижи. След това на Бари ще му предстоят нови прегледи в Германия, от които да стане ясно дали трябва да се подложи на още една операция.

При представянето си Николай Костов сподели, че на нападателя му предстои интервенция, но сега това не е ясно дали е наложително. Всички на „Герена“ стискат палци да не се осъществи лошия сценарий и мароканецът да продължи с възстановяването си.

Бари получи тежка травма в коляното по време на тренировка в началото на септември 2021 година. Претърпя операция и оттогава той е извън терените. Нападателят проведе по-голяма част от рехабилитацията си в базата на френските национали Клерфонтен и се смяташе, че ще е готов за старта на настоящата подготовка, но се е появил нов проблем с коляното му.