Героят за Левски при елиминирането на Апоел Беер Шева - Роналдо, заяви, че това е най-хубавият момент в живота му. 

Бразилецът донесе успеха за "сините" с гол за крайното 2:1 в 96-ата минута и прати 26-кратния шампион на Бъгария в плейофите на Лигата на конференциите, където съперник ще е Айнтрахт Франкфурт.

Първият мач срещу един от най-силните германски отбори ще се играе точно след седмица на националния стадион "Васил Левски". 

"Това е най-хубавият момент в живота ми. Много съм щастлив за това, което донесох на феновете и на отбора. Заслужавахме го! Това беше наградата за нашето раздаване. Така се случи, че прецениха, че Уелтън е по-изморен и смениха него. С помощта на Господ това се оказа вярното решение", каза Роналдо, който по-рано в мача трябваше да бъде сменен, но напусна неговият сънародник заради крампи и той остана на терена. 

"За 7 дни изиграхме два много сериозни мача. Ние сме млад състав, напасваме се още с новите футболисти. В крайна сметка видяхме, че сме добре подготвени физически и издържахме до края. Сега ще починем и гледаме напред.

Искам да поздравя феновете за празника, който направиха, и за начина, по който ни подкрепиха. Те наистина са огромни. Този гол е благодарение на тях. Знаем, че срещу Айнтрахт ще бъде много трудно, но това е футболът. Ще ги проучим, както и те нас. Със сигурност ще изиграем още един добър мач. Винаги ще правим така, че Левски да върви нагоре", добави Роналдо.

Снимка: Lap.bg