Настроението сред феновете на Левски е приповдигнато след равенството 1:1 срещу Айнтрахт Франкфурт от плейофите за груповата фаза на Лигата на конференциите. Реваншът е на 31 август, четвъртък, от 21:30 часа на „Дойче Банк Парк“ във Франкфурт, като се очаква в него сините да бъдат подкрепяни от 2900 привърженици.

Толкова отпуснаха пропуски домакините. Притежателите на сезонни талони вече могат да с сдобиват с тях. „До неделя, 27 август включително, билети ще се продават единствено на притежателите на абонаментни карти. Пропуските ще са налични в официалния магазин на „Георги Аспарухов“ от от 10:00 до 19:14 часа. За привърженици на Левски са предназначени 2900 билета в сектора за гости. Цените им са както следва: 30 лева – Блок „Правостоящи“, 50 лева – Блок „Седящи“. В понеделник, 28 август, незакупените билети се пускат в свободна продажба в официалния магазин“, обявиха от клуба.

Сините благодариха и за подкрепата на националния стадион. „Благодарим ви за цялото море от любов, с което заляхте Левски в мача с „Айнтрахт“. Вашата всеотдайна подкрепа накара момчетата на Николай Костов да се борят като лъвове до последната секунда и да ни донесат тази върховна наслада накрая“, написаха от клуба.

Снимка: Lap.bg