Галерия

Айнтрахт Франкфурт си заслужи напълно победата срещу Левски, заяви старши треньорът на отбора Дино Топмьолер. Германците надвиха българския тим с 2:0 и тази есен ще играят в груповата фаза на футболния турнир Лига на конференциите.

"Гордея се с целия отбор. Последните няколко дни не бяха лесни нито за тези момчета, нито за останалите хора в клуба. Видяхме какво можем да постигнем като отбор. Не само че не сме се съмнявали в тази победа, а и напълно си я заслужихме. Фокусирани бяхме върху нещата, които ни правят силни", заяви той, цитиран на клубния уебсайт.

"Като цяло обаче това бе товар на раменете ни, тъй като за клуба и за феновете бе важно да влезем в групите. Видяхте каква атмосфера се получи - направо тръпки да те побият. Радваме се, че направихме тази стъпка напред заедно с привържениците на Айнтрахт".

Елиес Шкири вкара втория гол и призна, че срещу Левски е било трудно.

"В началото не беше лесно. Натиснахме ги и правехме добри неща, видя се накъде се е запътил отборът ни. Вкарахме късно и чувството бе още по-приятно, тъй като тези голове бяха много важни. Заслужихме си победата и се радвам, че вкарах", заяви той.

Асистенцията за Шкири бе на Джесик Нганкам, който отбеляза първия гол.

"Много, много съм щастлив. Класирахме се и чакам с нетърпение жребия, за да видя кой ще ни се падне. Играхме добре, бяхме търпеливи и в края бяхме и възнаградени. Целта бе да играем в Европа, така че искахме да се придържаме към плана на треньора. Той сам ми каза преди да вляза, че ще вкарам победния гол", каза германският младежки национал.