Ще успее ли Левски да задържи Андриан Краев с нов дългосрочен договор? Това е въпрос, който вълнува мнозина. Халфът сложи капитанската лента този сезон и държи високо ниво в изявите си. 

Към национала имаше интерес от доста чуждестранни клубове, но сериозна оферта в офисите на „Герена“, която да удовлетворява ръководството, така и не пристигна. Поне ни и от тим от по-големите първенства в Западна Европа. 

Дефанзивният полузащитник е обвързан със сините до края на кампанията. Което означава, че от 1 януари следващата година ще може да води разговори с други клубове, в които след това евентуално да премине като свободен агент. Той дори ще може да сключи и предварителен контракт.

Краев бе титуляр в реванша за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу Айнтрахт. След това той застана и пред медиите. Но не разкри дали ще преподпише контракта си с Левски или пък очаква трансфер. „Не мога да коментирам. Нямам отговор на това нещо“, каза Андриан. 

„Разочарованието от отпадането е огромно, но като цяло трябва да се гордеем с нашето представяне в туринра. Не знам какво не ни достигна, може би техният опит и класата си казаха думата. Помечтахме. Едно пропукване ни коства и мача. През останалото време мисля, че се държахме добре. Нормално е в такъв двубой с голяма емоция и залог да има и искри между нас искри. В един момент мисля, че и съдията доста изнерви мача. Целта сега е изцяло да насочим погледи към първенството. Мисля, че можем да се борим за шампионска титла“, заяви националът.