Николай Михайлов почти сигурно ще излезе като титуляр за Левски в четвъртък, пише „Мач Телеграф“. Причината затова е, че Пламен Андреев бе титуляр за младежкия национален отбор снощи срещу Израел.

Както е известно, Михайлов изпадна в немилост пред „сините“ фенове след отпадането от Хамрун. Запалянковците не успяха да му простят издънката при повторото попадение на малтийците, което доведе и до фиаското при дузпите. След това само веднъж му бе гласувано доверие. През февруари той получи шанс да се реабилитира пред феновете в гостуването на Черно море, което се игра на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Това обаче не се случи, напротив, Михайлов отново получи негативи за изявите си, след като Левски загуби с 0:1 от варненци. 

Оттогава Пламен Андреев се радва на доверието на треньорите, а това не се промени дори при издънките му в дербито с ЦСКА, което „сините“ загубиха с 0:2. Николай Костов обаче не смята, че е редно Пламен да пази в два мача поред в рамките на три дни. 

Иначе с почивка бе награден Кристиан Димитров. Николай Костов прецени, че той има нужда да отдъхне малко, след като имаше доста работа в гостуването на Черна гора, където се завърна като титуляр в националния отбор на България.

Андриан Краев, който също стартира сред 11-те в Подгорица, пък взе участие само в загрявката за вчерашното занимание. Очаква се и двамата да бъдат на линия за заниманието днес, в което Костов ще пробва тактиката за мача с Пирин. За този двубой той ще може да разчита на Марин Петков, който е напълно възстановен от травмата, която го извади от мачовете с Айнтрахт. Марин отпадна и от състава на националния отбор за мачовете с Иран и Черна гора. 

„Сините“ чакаха с нетърпение да видят и в какво състояние е Асен Митков, който не започна като титуляр за младежките национали вчера. Макар в средата на терена да има доста опции с присъствието на Дарлан и Фадига. 

Снимка: Lap.bg