Вратарят на Левски Николай Михайлов е на мнение, че “сините” могат да се борят за титлата и Купата на България. Капитанът на тима заяви след мача с Пирин, че се надява да играе по-често, за да бъде на ниво, когато се налага.

“Като че ли не влезнахме в мача добре, сега може да тълкуваме много, но нека първо чуем разбора на треньора. Със сигурност няма как да сме доволни от първото полувреме, дадохме инициативата на моменти. Чувствам се добре. Не го очаквах, но заедно с момчетата успяхме да се справим. Отбелязахме два гола, а можеше да отбележим и повече", сподели Михайлов след срещата.

"Левски спокойно с този отбор, с изградения стил на игра и тази сплав можем да се борим за шампион и за купата. Борим се на два фронта и с помощта на феновете и надявам се да имаме много поводи за радост през този сезон”, добави опитният страж.

“Пламен Андреев ми е като малък брат. Политиката на клуба е да се налагат млади играчи. Надявам се, че ще имам повече шансове, за да бъда в кондиция, когато се налага да помагам. Шест месеца без мач е доста време. Липсва ми да играя, няма какво да си кривя душата. Надявам се да имам повече срещи.

Аз много добре знам къде е моята позиция и казвам, че искам да играя повече, за да мога да се държа във форма. Чувствам се добре и благодаря на треньорите и на феновете. Доволен съм от работата ни, имам още договор с Левски, още съм на 35 години, не съм на 40”.

“Най-добрият български играч Кирил Десподов е единственият играч, който вече играе в гранд на Балканите. Нашето поколение играхме в групи на Шампионска лига и пак не успяхме да постигнем нищо. Нещата трябва да се подобрят, но ние трябва да ги подкрепяме”, завърши Михайлов.