Популярната фейсбук страница "Сини инициативи" скочи на треньора на Левски Николай Костов след трудната победа с 1:0 над Етър Великп Търново снощи.

Мачът на "Герена" беше прекъснат в средата на второто полувреме заради димна завеса от Сектор "Б" и след неговия край треньорът на "сините" заяви: "С тези моменти вече втори мач подред, може би нашите фенове в Сектор Б трябва да помислят какво влияние има това над нашите играчи. Как те могат да реагират, като тъкмо намерим някакво темпо и имам 2, 3 удара за 7,8 минути във вратата на противника и спряхме играта за 7,8 минути. Това не го бях предвидил. Интересно ми е този протест кога ще свърши. Не е приятно. Влияе на играчите. Вече трябва да се намери някакво решение. Замислен съм за тези неща, а не за играта. В играта започваме да се сработваме. Разваля празничната обстановка. Присъстват толкова много деца. Аз едвам дишах. Огорчен съм от тези неща. Не можах да се изкефя от победата".

И отговорът не закъсня: "Костов, не си ти човекът, който ще коментира как публиката подкрепя отбора. Наблегни на своята работа, защото в първенството загуби всички мачове с "футболно грамотните" отбори. Имаш много работа и повярвай, кредитът на доверие на ръководството е по-малък, отколкото привържениците са ти дали. Искрено ти пожелаваме следващия месец да ни затвориш устите. Само Левски!", написаха от "Сини инициативи".

Под футболно грамотните отбори феновете визират най-вече загубите на Левски от ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив. 

Снимка: Lap.bg