Треньорът Николай Костов е щастлив от играта на Левски при победата с 3:1 срещу Дунав Русе за Купата на България по футбол, но не е доволен от червения картон на Илиян Стефанов. Халфът бе изгонен в началото на второто полувреме и столичани изразходиха повече енергия от нужното, за да стигнат до успеха.

"Доволен съм от крайния резултат, но не съм доволен от това, че останахме с 10 души и трябваше да изразходваме толкова енергия", заяви Костов за Диема Спорт.

"Поздравявам футболистите на двата отбора, защото изиграха динамичен, добър мач. Представихме се добре, въпреки че имахме играчи на необичайни позиции. Отбраната игра добре, а в нея единственият защитник бе Келиан ван дер Каап. Даже и да имах всички от основния състав на разположение, пак щях да пусна тези титуляри. Не искам да подценявам Дунав, но това ми бе възможността да проверя как ще се представят те.

"Футболистите ни в атака винаги се представят добре, но изпускаха положения. Тези ситуации ги създаваме с играта ни. Сигурен съм, че ще подобрим реализацията на отбора. Трябва да бъдем по-големи оптимисти".