Със сигурност не е лесно да си Николай Костов в момента. От началото на сезона се алармираше, че „сините” имат прекалено къса резервна скамейка, да не говорим също, че е доста неравностойна. И това оказа влияние върху представянето на тима в последните мачове и негативната серия, в която Левски изпадна.

За битката с Локомотив Пд увисна още един от най-важните играчи – Хосе Кордоба, пише “Мач Телеграф”. Защитникът също е почувствал болки и вчера бе освободен от тренировка. Днес той ще мине прегледи при специалисти, за да се види какво е точното му състояние. Със сигурност това ще бъде голяма загуба за „сините”. Кордоба е най-постоянната величина в тяхната защита. Освен това се смята, че той може да донесе и сериозни финансови постъпления на „Герена”, ако бъде продаден, както се твърди отвсякъде.

Кристиан Димитров от вчера тренира наравно с останалите и ще може да го замени в събота в битката с Локомотив Пд. Този двубой ще бъде и по-желан за него, защото Димитров е кадър на Ботев Пд.

Иначе под въпрос продължава да бъде и Роналдо. Крилото пропусна дербито с Локомотив Сф, а сега продължава да тренира отделно от останалите. Най-вероятно ще се наложи да излезе на инжекции в събота, ако не може да се възстанови напълно.

Снимка: Lap.bg