В Левски нещата не вървят не само като резултати. Контузиите също са бич, който може да се окаже фатален не само за целите, които бяха поставени от ръководството, но и за финансовите постъпления, за каквито мнозина мечтаят. В това число и шефовете на Левски, пише "Мач Телеграф".

В последно време се шуми, че този път "сините" ще получат парите, с които се надяват да напълнят касата от Хосе Кордоба. Това обаче може да се окаже поредната химера. Причината за това е контузията, която панамецът получи. Защитникът не тренира със съотборниците си от вторник.

Вчера той беше пратен на ядрено-магнитен резонанс. А резултатите от него ще бъдат пратени на няколко специалисти. Причината е, че на "Герена" вече нямат вяра на никого. Повод за това е ситуацията с Билал Бари, тази с Джавад Ел Джемили, преди това и с Андриан Краев. Уж нещата при тях бяха добри, но след това се оказа, че не са толкова хубави.

Очакванията за Кордоба обаче не са розови. Не е изключено той да е повторил Ел Джемили, за когото стана ясно, че няма да може да вземе участие в мачовете, които остават до паузата.

Кандидатите за панамския защитник не са малко, а на "Герена" търсят за него 3,5 млн. евро. До този момент Кордоба пропусна само един мач от първенството.

Снимка: Lap.bg