Проблеми с контузени играчи продължават да тормозят треньора на Левски Николай Костов. Вчерашното занимание бе пропуснато от панамския централен бранител Хосе Кордоба.

Той тренира в понеделник, но явно болките му са се възобновили. Заради тях той не бе на линия за сблъсъка с Локомотив Пловдив. Наравно със съотборниците си започна да се готви Цунами, който се завърна в тима след контузия при 3:0 над Локо Пд. Той обаче пропусна някои от заниманията преди гостуването на Хебър. И това означава, че може и да не започне като титуляр.

Ако бразилецът е на пейката, то в ролята на ляв бек ще е Марин Петков, пише Тема спорт. За тази зона вариант бе и Кордоба, но той най-вероятно няма да бъде рискуван от спортно-технически щаб. На линия вече е Петрис, а в центъра на защитата ще си партнират Ван дер Каап и Кристиан Димитров. В халфовата линия ще са Дарлан, Краев и Фадига. А в предни позиции ще атакуват Велтон, Рикардиньо и Роналдо – последният вече е напълно готов за игра. Тоест Костов ще заложи на най-добрата си единайсеторка в този момент.

В групата на Левски ще се завърне Илиян Стефанов. Офанзивният играч не бе на разположение на Николай Костов, след като в предишните два мача изтърпяваше наказание заради червения картон срещу Дунав (3:1) в 1/16-финалите от турнира. Аут заради санкция в състава на домакините е капитанът Георги Вълчев. Това със сигурност ще остави дупка в предмостието на защитата на Хебър.

Снимка: Lap.bg