Мачът с Ботев Враца вероятно ще се окаже последен за Левски на трима от основните футболист на тима, пише “Мач Телеграф”. Става дума за Андриан Краев, Жереми Петрис и Илиян Стефанов. Първите двама ще бъдат извадени от отбора, след като отказаха да преподпишат договорите си, които изтичат в края на сезона.

На „Герена” се говори, че „сините” са твърдо решени да дадат урок на Краев, който много дълго време увърташе за новия си контракт и доскоро намекваше, че със сигурност ще подпише. Мениджърът на халфа Джон Ингълс обаче е в преговори с Лудогорец, което пред „сините” са потвърдили лично и от Разград. Точно заради това Андриан поставя непосилни условия, за да парафира нов контракт.

Очаква се „орлите” да направят оферта за Краев, за да го вземат срещу дребна сума още от януари. Така реално „сините” ще спечелят някой лев от халфа, но е по-вероятно босът на клуба Наско Сираков да откаже тази сделка и да извади от футбола Краев за 6 месеца. Според шефовете на „Герена” играчът заслужавал именно това заради отношението си към Левски.

Колкото до Петрис, той вероятно ще бъде продаден по време на зимната пауза. А ако това не стане, ще има съдбата на Краев – 6 месеца да не играе и да тренира самостоятелно.

Илиян Стефанов пък ще бъде поставен в трансферната листа на „сините. Към него има интерес и той със сигурност ще бъде продаден или пратен под наем някъде.

Снимка: Lap.bg