Бъдещето на треньора на Левски Николай Костов е основна тема през последните дни, след като „сините“ отпаднаха от Sesame Купа на България от Хебър. В събота столичани излъгаха Ботев Враца с 1:0 като гост в мач от Първа лига, но отново не убедиха с играта си.

В четвъртък Надзорният и Управителният съвет на Левски проведе среща, на която е дискутирано бъдещето на Костов. На този етап няма категорично решение дали той ще продължи да води отбора и през пролетния дял в първенството, в който сините ще трябва да гонят квота за евротурнирите през първенството. Предвид изоставането от първите три отбора, това няма да е никак лесна задача.

Шефовете са обсъждали варианти за заместник на настоящия треньор на отбора. Едно от имената, което е споменато, е това на Саид Ибраимов, твърди Гонг. Смяташе се, че 53-годишният специалист ще се присъедини към щаба на Николай Костов след края на сезона в Казахстан, където той работи за Астана, но това така и не се случи. Самият Костов при представянето си обяви, че е поканил Ибраимов в своя екип.