През зимния трансферен прозорец Левски най-вероятно ще осъществи изходящ трансфер за милиони и клубът ще може да диша далеч по-спокойно, предвид огромните задължения към НАП.

Централният защитник на "сините" Хосе Кордоба е следен от множество клубове, които са готови да извадят огромна сума за него. Турските медии обявиха днес, че местният гранд Бешикташ е готов да започне преговори за панамския национал, за да не го изпусне. 

Новият президент на "орлите" Хасан Арат ще развърже кесията в борбата с Фенербахче и Галатасарай и една от приоритетните цели е именно Кордоба. В негово лице от "Водафон Парк" виждат перфектния вариант за сърцевината на отбраната.

Очаква се Бешикташ да не губи време и още в следващите дни да изпрати официална оферта за Кордоба. Причината за това, че Айнтрахт Франкфурт, гръцкият колос Панатинайкос и още доста клубове следят панамеца. Испанският журналист Матео Морето вчера обяви, че един от най-титулуваните германски клубове е готов да плати на Левски 2,8 милиона евро, сума, която от "Герена" няма как да откажат.

Но сега Левски може да спечели и повече, предвид сериозния интерес към Кордоба. През този сезон той записа 18 мача в efbet Лига и отново се представи на високо ниво. Бранителят има договор с 26-кратния шампион на България до 2025 г. 

Снимка: Lap.bg