Един от асистентите на Николай Костов също ще удари сериозно рамо за селекцията. Това е Тимур Скорих. Оказа се, че той ще се прибере у нас със сериозен списък с набелязани цели от Хърватия и Словения, пише “Мач Телеграф”. Скорих от доста време е обърнал гръб на Украйна и се е установил в страната на Лука Модрич още преди 10 години.

Очаква се „сините” да форсират преговорите с набелязаните от тях играчи в началото на идната седмица. В момента на „Герена” гледат да затворят първо сделката с Ростов за Роналдо. Смята се, че всичко ще мине без проблеми и „сините” ще си получат парите. Както е известно, през миналата година те отказаха да продадат Хосе Кордоба в Сочи, заради страх, че ръководството на този тим е под санкции от страна на ЕС и може да не получат и цент от парите, които уж им обещават.

Като цяло само един хърватин до този момент успя на „Герена” – Игор Томашич. Иначе последният представител на тази страна, който облече синята фланелка, се превърна в голямо разочарование. Това бе Анте Блажевич.

Снимка: БГНЕС