Един от капитаните на “Левски” - Андриан Краев, явно е решил да грабне момента след превръщането си в основна фигура в състава на “сините” и редовното викане в националния отбор на България.

Според информация на “24 часа” 24-годишният опорен полузащитник е поискал двойно увеличение на заплатата, за да подпише нов договор на “Герена”. Сега възнаграждението му е около 15 хиляди лева.

Единият сценарий е Краев да смята, че по този начин би трябвало да “осребри” прогреса си. Другият, който като че ли е по-вероятен, се изразява в целенасочено поискване за дублиране с ясното съзнание, че това няма как да се случи.

Така халфът провокира продажбата си сега или пък е готов да изчака, без сигурно да играе до лятото, когато ще стане свободен агент. Като такъв Краев ще може да претендира за по-висока заплата.

От “Герена” продължават да му търсят купувач, за да може да вземат поне някой лев за него. Това се получи с френския бранител Жереми Петрис, който бе трансфериран в белгийския “Шарлероа”. Той също даде “задна” при предложението за нов договор.