Левски е изпратил късно снощи официално предложение до Крумовград за нападателя Александър Колев. Нашата агенция още на 6 февруари писа за интереса на „сините“ към своя юноша. Тогава обаче офертата е била само устна.

Наско Сираков и компания са оценили Алекс на точно 75 000 евро, пише „Блиц“.

В Крумовград останали доста изненадани от сумата, тъй като според тях цената на Колев е по-висока.  31-годишният нападател е несменяем титуляр и от началото на сезона е изиграл 20 мача, отбелязвайки 6 гола.

"Босовете на клуба не вярваха, че и в писмен вид ще им бъдат предложени 75 000 евро. В разговорите преди това в Турция, където двата тима бяха на подготовка, се е споменала въпросната сума, а от Крумовград ясно са дали да разберат, че тези пари не ги устройват. И въпреки всичко снощи Левски е изпратил официално същата оферта", поясниха източници на изданието от футболните ни среди.

Припомняме, че пазарът в България затваря чак на 29 февруари. Предполага се ,че Левски ще направи всичко възможно, за да вземе Александър,  въпреки че Крумовград иска повече пари. "Сините" ще пробват да привлекат и Ангел Бастунов от Хебър Пз.