Треньорският щаб на Левски не е доволен от физическото състояние на повечето зимни попълнения. Това е и причината Хоакин Фернандес, Карлос Охене, Патрик Мислович и Фабио Лима да получат специални програми за подготовка.

От изброените само последният започна като титуляр в първия пролетен кръг срещу Пирин (2:1). През второто полувреме на терена се появи и Охене, а Фернандес и Мислович ще продължат да чакат официален дебют. За тях такъв може да има в събота срещу Арда.

„Карлос Охене игра през втората част, тъй като не беше готов за 90 минути. С кондиционния треньор говорихме, че повече от 45 минути не трябва да играе, и решихме да е след почивката. Предлагам вие да оценявате Фабио Лима. Давам му добра оценка, даже много добра“, заяви Костов след успеха в Благоевград.

„Новото попълнение Патрик Мислович не игра, защото има само една тренировка с отбора. Не е подготвен теоретически, а играта ни е сложна. Виждам обаче, че е умен футболист и ще се включи добре в нашата философия“, подчерта специалистът, цитиран от "Тема Спорт".