Халфът на Левски Андриан Краев няма вина за проваления му трансфер в Ростов. Това заяви известният футболен агент Николай Жейнов.

Извергнатият от "сините" национал заради отказа си да поднови изтичащия през лятото договор, е основна тема на "Герена" от вчера.

Появи се информация, че Левски и Ростов са си стиснали ръцете за сделка на стойност 250 хиляди евро за полузащитника.

Но всичко пропадна светкавично, след като Краев поискал значително по-висока от първоначалното уговорена заплата. Руснаците са се съгласили, но после халфът се е покрил.

По думите на Жейнов, това не отговаря на истината. "Чета от вчера, че доста хора се упражняват да изкарват Анди Краев най-черния и лаком човек едва ли не в държавата. Без да имам нищо общо с проваления му трансфер в Ростов, нито да е мой клиент, благодарение на добрите ми връзки в Русия научих с доста голяма достоверност каква е била ситуацията. Рядко си позволявам да коментирам трансфери, особено, когато нямам участие в тях, но в момента чувствам, че е несправедливо да бъде нападан Андриан, тъй като атаките към него в конкретния случай са неоснователни", написа той в социалните мрежи.

Така вероятната причина е, че от Ростов просто са предпочели друг футболист, който сигурно ще бъде взет тези дни.

Снимка: БГНЕС