Наско Сираков е предлагал на Станимир Стоилов заедно да поемат властта в Левски. Това е станало след момента, в който Васил Божков избяга в Дубай. 

Мъри обаче отказал с думите: “Не ме занимавайте с глупости”. Поне това твърди станалата популярна страница във Фейсбук “Синя приказка”.

Тя се слави с достоверността си, но в един момент започна битка с феновете против Сираков и дълго време нямаше постове. В последните дни обаче отново се активизира, при това с доста интересни твърдения.

Gol.bg предлага днешния пост без никаква редакторска намеса.

Ето го и него без редакторска намеса:

Очаквах в интервюто си Мъри да излезе и най-после да покаже онези документи и информация за това кой колко задължения е натрупал през годините. Спомняте си добре, че на последната си пресконференция, когато си тръгваше, той заяви, че Сираков му е дал тази информация и той я има. Но вече близо година я крие. И ако не я покаже, тогава от всички ще излезе най-фалшив той, защото най-много ревеше тая информация да стане публична. Да не говорим, че още когато беше в Левски, Сираков се съгласи да излязат двамата пред хората и да кажат всичко това, но самия Мъри отказа и отмени пресконференцията. Още тогава попитах кой и какво дръпнаха ръчната на Стоилов, но за момента отговора ще си го запазя за мен. Фалшивост също е да ходиш и да се срещаш с Шолак зад гърба на Сираков.

Фалшивост е и да си тръгнеш, когато разбереш, че Шолак няма да идва. ''Някой гледал отстрани до като фалирват Левски'', казва Мъри. Това най много се отнася за самия него. Защото както се знае, Сираков още преди да вземе акциите, му предложи да ги вземат двамата и да дойдат и да спасят клуба. Стоилов категорично отказа, дори думите му бяха - не ме занимавайте с глупости. И Наско ги взе сам, знаейки много добре какво го чака. А Стоилов цяла година гледаше отстрани. Кога се съгласи да дойде - когато Наско намери спонсор. Със спонсор и сигурни пари зад гърба си, както и с редовно плащане на заплати на играчите, е много по лесно да се работи, да се намират по добри играчи и да се мотивират да играят. Той със спонсор зад гърба си докара 3-4 ментета, а кво да говорим, ако беше работил без спонсор.

Но аз не отричам направеното от него, не съм като сдруженците някой нещо като ми е крив и да му отричам качествата и направеното от него. Казвам го това, защото някои от изказванията на Мъри са некоректни и не кореспондират с пълната реалност тогава. А най-наглото му беше, че Сираков водил безмислени спорове с феновете. Вие да сте видяли Сираков да се занимава с тях - никога не го е правил. Един единствен път им отговори и това беше когато ги сиктирдоса и то защото беше провокиран от журналист с въпрос за тях. Те са хората, които водят спорове и войни с него, те са тея, които го обиждат, псуват - него и семейството му, дори му пожелаха и смъртта. Както и са те хората, които бранеха някои от предишните собственици до като те съсипваха клуба и натрупваха задълженията...

Снимка: Lap.bg