Треньорът на Левски Николай Костов заяви, че е изключително доволен от петата поредна победа на “сините” в първенствоот. Костов призна, че двубоят с Хебър е бил равностоен, но е щастлив от гола на Фабио Лима. 

“Мачът протече както го очаквахме. През първото полувреме имахме много добър контрол върху играта, през второто обаче играта се изравни. Подведохме се по противника с дълги подавания, изтощиха се нашите полузащитници и играта се поизравни. Благодарение на удара на Лима спечелихме този мач. Имали сме мачове, в който сме били по-добри, но сме губели. Сега при изравнена игра спечелихме. 

Ние развиваме нов отбор и някои от футболисите не са добре адаптирани към нашите неща. И може би това занижава понякога качествата на играта. През първото полувреме нашите атаки бяха предимно по левия фланг, където бяха Джавад и Петков. Лима е добър играч, виждате, че добре му тръгнаха неща. Би трябвало да се адаптира още по-добре към нашия шампионат и нашите терени. И очакваме да бъде добър заместник на играчите, които ни напуснаха. 

Беше ни важна тази победа, за да трупаме повече самочувствие и точки. Всички победи са ни ценни. Приключихме с привличането на нови футболисти. Имаме си стратегия как да постъпим през лятото”, каза Николай Костов.