Дербита с ЦСКА и Лудогорец показаха, че Левски не само е далеч от времето, когато наистина ще бъде фактор в елита, но и не е мръднал и грам от есента по един показател.

И това би трябвало да кара всички на „Герена“ да се срамуват. От шефовете, през треньорите, до играчите. Просто отбор, който има претенции, че е един от най-големите у нас, не би трябвало да бъде на дъното на Първа лига именно по този показател. За какво иде реч – Левски е единственият тим, който има само 1 точка, след като е изоставал в резултата, пише "Мач Телеграф". Или казано по друг начин – мекотелото на мекотелите в елита. 

Дори аутсайдери като Локомотив Сф и Ботев Вр стоят по-добре от „сините“. Те са успели са се спасят 2 пъти. Наистина, не е сериозно отбор, който има претенции да играе в Европа, да не може да постигне поне един пълен обрат.

Но това е слабост, която си върви още от миналото първенство. И явно на „Герена“ просто си свикнаха с нея. Така Левски успя единствено да стигне до 2:2 с Крумовград. Във всички други мачове, когато изоставаха в резултата – те стигнаха до загуби.

Снимка: Lap.bg