Сдружение „Левски на левскарите“ реагира остро на думите на мажоритарния собственик Наско Сираков по адрес на бившия треньор на тима Станимир Стоилов. От организацията използваха социалните мрежи, за да се обърнат към боса на сините. През седмицата председателят на Сдружението Димитър Костадинов и Антони Джамбазов също се изказаха остро за управлението на Сираков.

„Най-успешният и обичан треньор на Левски и България Станимир Стоилов – член на Управителния съвет на Сдружение „Левски на левскарите“, беше определен като „минало“ и обвинен, че „сам бил напуснал“, по свое желание едва ли не, от самопровъзгласилия се еднолично за „мажоритар“ бивш „пазител“ на акциите на ПФК Левски.

Явно „мажоритарят“ е забравил или пък просто отново удобно пропуска, че Стоилов съвсем ясно заяви защо напуска клуба – несъгласен и отвратен от „политиката“, която се води в ръководството. Погнусен от това, че на първо място се поставят не интересите на клуба, а такива на трети лица. Неспособен да се примири с факта, че в клуба кадруват хора, нямащи нищо общо с Левски в името на собствени интереси и на база лични отношения! А предвид законовата позиция на мажоритаря тази политика или е негова лична, или е допусната лично от него, защото в негови ръце е картончето с най-голямата цифра на Общото събрание. Кое от двете е, г-н Мажоритар?

Явно не правите разлика между „минало“ и „история“, г-н Мажоритар! Станимир Стоилов не е и никога няма да бъде „минало“ за Левски. „Миналото“, г-н Мажоритар, сте Вие! А бъдещето – бъдещето ще бъде на Левскарите! Рано или късно!“, написаха от Сдружението.

Снимка: Lap.bg