Фабио Лима ще попадне в групата на Левски за домакинството на Берое. Фланговият нападател на сините пострада в контролата със Спортист Своге, но вече е готов за игра. Треньорският щаб обаче няма да го рискува като титуляр, а бразилецът ще бъде на пейката, пише „Тема Спорт“.

Николай Костов ще разчита на най-доброто в защита и ще заложи на карето Галчев, Ван дер Каап, Кордоба и Цунами. В халфовата линия също няма да настъпят промени, като срещу старозагорци ще стартират Карлос Охене и Патрик Мислович. По крилата ще нападат Марин Петков и Евертон Бала, а Ел Джемили ще подпомага централния нападател Рикардиньо.

Левски има да си връща на Берое за загубата с 1:2 в Стара Загора. И ще опита със силен начален натиск да реши всичко в двубоя. Важното за сините е да вземат аванс до почивката, защото след нея допускат спад в действията.

Притеснителното е, че в лазарета продължава да бъде младокът Асен Митков. Той получи контузия в коляното по време на гостуването на Етър (3:0). Твърдеше, че травмата му не е сериозна. Тя обаче го извади за доста дълго извън терена. Нещо повече – Митков все още не е започнал пълноценни тренировки. Което означава, че може да пропусне и мачове от плейофите.