Левски се върна на победния път с успех с 1:0 срещу Берое в мач от 30-ия кръг на футболното първенство и старши треньорът Николай Костов се надява това да върне усмивките и самочувствието на футболистите.

"Беше важно да владеем топката, но през първото полувреме направихме груби грешки, които можеха да бъдат наказани. Не се пречупихме и наложихме по-добро темпо с по-бързи подавания, а за това допринесоха смените. Този път, за разлика от друг, през второто полувреме бяхме по-активни. За нас беше много важно да победим, за да си върнат играчите усмивките и самочувствието", каза той за Диема Спорт.

"Не си падам по статистиките, но се съобразявам с тях. Левски по принцип играе трудно срещу Берое. Те са по-добре организирани от първия полусезон, когато загубихме срещу тях. За нас беше важно да победим.

"Полека-лека се възстановяват наши играчи. Очаквам и Асен Митков, който ни писва. Групата става по-голяма и ще имам повече опции".

Левски спечели без подкрепата на голяма брой фенове от ултрас трибуната. Костов благодари на тези, които бяха на стадиона, че помогнаха на Левски да не се пречупи.

На въпрос на Диема Спорт относно феновете, Костов каза: "Сектор Б - без коментар от моя страна. Искам да поздравя тези, които подкрепиха отбора и през цялото време скандираха името на Левски. Това ни даде дух и заради това не се пречупихме. Благодаря на публиката".