Феновете на Левски от „София-Запад“ ще се завърнат в Сектор Б за предстоящите плейофи в Първата шестица на първенството. Това обявиха те в социалните мрежи.

Ултрасите на „сините“ не бяха на трибуните при победата с 1:0 над Берое в София, но ще бъдат на линия за Вечното дерби с ЦСКА в събота.

Ултрасите не пропуснаха отново да обидят и шефа на клуба Наско Сираков. 

Ето какво написаха от „София-Запад“:

Левскари, смятаме, че показахме на ръководството и играчите, че без нас не е същото и никога няма да бъде такова. Използваме момента не просто да заявим нашата позиция, а да призовем всички сини братя за пълна подкрепа от трибуните.

Подкрепа не към пропаднали комарджии и футболисти със съмнителни качества, а към свещената за всички ни емблема и име! Заедно ще изчистим своя дом от гореспоменатите индивиди. Рекламиращи и пропагандиращи зад емблемата на любимия ни клуб една от най-тежките зависимости, откраднала много човешки съдби и животи.

Нашата организация е посветила цялото си съществуване, за да засвидетелства любовта към Отбора на народа. Ние няма да позволим гаврата с клуба да продължава, а позицията си ще заявим във всеки един от оставащите 5 кръга в нашия втори дом - сектор Б!

Един ще победи и това сме ние!

Само Левски!“. 

Снимка: БГНЕС