Очевидно изнервеният треньор на Левски  Николай Костов се държа грубо с репортерите, които го чакаха пред стадиона. Специалистът не криеше яда си след загубата с 1:3 от ЦСКА  във Вечното дерби. Поради тази причина той избегна част от въпросите, които журналистите му зададоха.

„Играчите на ЦСКА се възползваха от първата ситуация и отбелязаха, когато се справяхме по-добре. Футболистите реагираха, не мога да ги виня. Когато не трябваше, допуснахме втори гол“, започна Костов.

„Поемам отговорността, отдавна съм я поел. Не е само Костов в Левски. Поемам отговорността върху някои от игрите, но не са всички. Не отговарям на такива въпроси за оставка! Щом съм поел отговорност, това е отговорът ми“, сопна се той.

„На въпроси като „срам ли ме е от нещо“ не отговарям. Не отговарям на елементарни въпроси. Не е добре състоянието на Марин Петков. Не съм се почувствал добре, че противниковата публика скандира „Още“. След като е свършил мачът, този е по-емоционален“, продължи специалистът.

„Ще обсъдим с ръководството какво е бъдещето ми. Трябва да чакате за победа срещу ЦСКА. Трябва да се стегне отборът, да се стегнат футболистите. Неуверени са, защото загубиха някои ключови мачове. Задавайте си въпросите малко по-смислено, не ме атакувайте“, завърши по грозен начин Николай Костов, след което  пресаташето на Левски  го измъкна от въпросите на журналистите.