Тежка се очертава Страстната седмица за Левски. Те ще трябва да се вдигнат след загубата от ЦСК  и да изготвят стратегия, която да им помогне да бият Черно море. Както е известно, през есента Левски единствен пречупи „моряците“, но през пролетта отнесе здрав бой на „Тича“.

За капак ситуацията около един от играчите, които се преследват за нов договор, също зависи от резултатите. Това е Марин Петков, пише „Мач Телеграф“. Преди дербито с ЦСКА  той е получил подобрено предложение от страна па ръководството. Бившият национал обаче е обявил, че иска да го прегледа заедно с агента си преди да сложи подпис. И след Великден щял да даде отговор дали това предложение го задоволява, или не. Както е известно, Левски успя вече да върже един от играчите, с които не иска да се разделя през лятото. Това е Асен Митков.

Предстоят преговори с Джавад Ел Джемили, Пламен Андреев и Илиян Стефанов. Последният обаче преди това трябва да се възстанови от контузията, която го извади от сметките на Костов за около 8 месеца. И тримата са обвързани в момента с Левски до 2025 година.

Снимка: Lap.bg