На „Герена“ имат още един кандидат за подписа на Здравко Димитров. Както е известно, той е играч на „сините“, но те от своя страна едва ли ще го използват, подчертава „Мач Телеграф“. Причината за това са издънките му в близкото минало, които доведоха до отстраняването му. През пролетта той за втори път бе преотстъпен на Сакаряспор. Комшиите обаче се забавиха с решението дали да го откупят, или не.

От това в крайна сметка е решил да се възползва Бодрум. Тимът за пръв път в историята си ще играе в най-високото ниво на футбола в югозападната ни съседка. И треньори, и шефове са убедени, че Здравко Димитров има качества да се изяви в елита на Турция. Още повече, че знаят какво може да причини на съперниците си. Именно той се разписа във вратата на Бодрум в плейофа, който завърши 1:1 в редовното време. Сакаряспор обаче нямаше нямаше късмет след това.

Медиите в Турция твърдят, че всичко между играч и клуб е уговорено. Остава само Здравко Димитров да навие Левски да го пусне в Турция. „Остават дребни детайли по сделката“, категорични са комшиите.

На „Герена“ се надяват, че ще се намерят такива кандидати и за Асими Фадига. На този етап обаче няма клуб, който да е предложил и една стотинка за него, макар и да вкара феноменален гол на Айнтрахт.