Бразилският агент Джери Перейра е съдействал за преминаването на Мустафа Сангаре в Левски. Френският нападател подписа тригодишен договор със сините във вторник, а мениджърът е имал пръст и в тази входяща сделка на „Герена“. „Успех на новия таран на Левски. Благодаря на приятелите и партньорите ми“, написа Перейра в една от социалните мрежи, публикувайки снимка на Сангаре.

Бразилският импресарио наскоро поздрави Левски за изходящите трансфери, които бяха осъществени през последните два прозореца. Бразилецът публикува снимка в профила си в една от социалните мрежи, на която бяха Хосе Кордоба, Велтон, Ноа Сонко Сундберг, Дарлан и Роналдо.

Под петимата играчи импресариото написа, че за привличането им сините са дали 300 000 евро, а продажбите им са осъществени за 10 милиона от европейската валута, което прави приход от 9,7 милиона. Перейра участва активно в привличането на сънародниците му в Левски, като това се случи и през това лято, когато на „Герена“ пристигна Майкон, както и португалецът Алдаир.