„ЦСКА е най-големият и успешен клуб и ще го има винаги. Убеден съм. ЦСКА е институция!”. Това каза Методи Деянов в интервю пред официалния сайт на „червените”.

Любимецът на Сектор „Г” се завърна на „Българска армия” като част от треньорския щаб на Любослав Пенев и не скри радостта си от дадения му шанс.

”Любо ми се обади и ме покани да работя с него и неговия екип. Поканата му ме развълнува изключително много и нямаше как да откажа. А и все пак работим за нашия любим отбор, работим за нашата си кауза – за доброто на ЦСКА”.

”Любослав Пенев е изключителен професионалист и искам да му благодаря за шанса, за мен е голяма чест и привилегия да работя с него и целия му екип. Страхотни професионалисти и много добри хора”, заяви Деянов.

Той каза още, че целите са да се трупат победи и вижда плам и искрица в очите на футболистите. „Целите на ЦСКА винаги са най-високи”, добави Деянов.

Накрая той не пропусна да засипе със суперлативи и феновете на „армейците”, които буквално го боготворят.

”Феновете на ЦСКА са най-великите, страхотни са, просто нямам думи. Няма да им кажа, че „аз съм един от вас“, защото съм израснал в Сектор Г... ще им кажа, че когато сме едно можем всичко!”, завърши Деянов.