Жестока трагедия сполетя младия футболист на ЦСКА Павел Головодов. Бащата на таланта от „Армията“ – Георги, гасне от рак. Заради заболяването на татко си юношата на червените не замина с отбора на подготвителния лагер в Турция. В момента се налага клетият Головодов, който още няма пълнолетие, да помага на татко си в тежката битка с болестта и в същото време се грижи за 9-годишното си братче Даниел.

Приятели и роднини на семейството правят всичко възможно, за да помогнат на болния Георги и синовете му. Таткото, който е полицай, има диагноза рак на шиен прешлен. Мъжът се нуждае от пари, за да продължи лечението си в специализирана клиника в Истанбул. В родното място на футболиста Гоце Делчев пък се организират благотворителни събития, като утре от 18 часа в Дома на културата ще се проведе концерт.

Заради семейната мъка треньорът на ЦСКА Христо Янев пусна футболиста да се грижи за баща си и го освободи от лагера в Турция. Янев проявил разбиране и обещал на Павката, че ще му пази мястото в отбора.

Зла съдба тегне над фамилията Головодови, след като преди година и половина от този свят си отива и майката, също от онкологично заболяване.