Треньорът на ЦСКА Христо Янев заяви след победата с 10:0 срещу Германнея (Сапарева баня), че Монтана е фаворит във финала за Купата на България, който ще се играе на 25 май на националния стадион "Васил Левски".

"Монтана е доста сериозен противник. В Ловеч се бранеха 90 минути с цената на всичко да стигнат до финала. При всички положения много класен отбор. Нямам идея как ще подходят Монтана в мача, ще им гледаме мачовете и ще си направим ясна преценка какво ни предстои. При всички положения Монтана е фаворит в тоя мач като отбор, който идва от "А" група, отбор, който играе срещу по-класни съперници и има по-опитен треньор. Не можем да подценим отбор от елита, това е малко несериозно като въпрос", каза Янев.

Относно мача с Германея, треньорът на ЦСКА заяви: "Напълно заслужена почивка за някои играчи. Нямаме контузии на тоя етап, всички са добре, чакаме да видим само състоянието на Райчев. Още не е ясно къде ще домакинства ЦСКА след затварянето на "Българска армия" за ремонт. Ще разберете непосредствено преди двубоите къде ще играем до края на сезона".