Най-късно до петък ще стане ясен новият треньор на ЦСКА 1948. В момента шефовете водят разговори с няколко души. Към момента няма фаворит за поста, но на дневен ред е Методи Деянов.

Любимецът на сектор "Г" отказа да остане треньор на юношите до 19 години на клуба, ръководен от Гриша Ганчев. Първата тренировка трябва да е в понеделник, когато ще бъдат представени новите екипи на ЦСКА 1948. Към юношите от наборите '97, '98, '99 ще се присъединят и няколко ветерани на автентичния "червен" клуб.

До три години ЦСКА 1948 да събере 100 000 членове в клуба. Това си пожела шефът на новото дружество генерал Иван Мечков. "Дали не е много? Защо да е много, има много цесекари. Ние няма да пречим на никого, но нека и на нас не ни се пречи. В момента определено ни се пречи. От морална гледна точка е важно да вземем марката "ЦСКА", но в момента нямаме много голям финансов ресурс".

"Много хора обаче казаха, че ще помогнат финансово. Ще се включим на търга определено", каза още генералът. Той призна, че е имало възможност "червените" да започнат от "В" група, но се е взело решение да не бъдат прескачани нива и всичко да остане прозрачно и честно. "Имаме разговори за стадион "Васил Левски" - потвърди за "7 дни спорт" той.

"Пратихме искане. Няма да има проблем. Ще използваме сектор "А", което ще струва между 4-6 хиляди лева на мач. Знам, че от министерството са подготвили отговор. Билетите за мачовете ни от "А" окръжна ще струват между 5 и 10 лева. Очакваме около 2-3 хиляди запалянковци на среща", каза още генерал Мечков.