Треньорът Николай Митов се завърна на бял кон в Левски с успех 2:1 в срещу ЦСКА-София. Познатият като Жадното спец бе последният, печелил вечното дерби с автентичния армейски отбор - през 2013 г. с 2:1. По този повод Митов обаче нанесе жесток удар по "червените".

"Е, тези не са много ЦСКА. Но беше много важно да спечелим мача. Успяхме благодарение на футболистите и нашата велика публика. И Топузаков има голяма заслуга. Искам да ви кажа, че Елин също щеше да спечели този двубой", коментира Митов след края на двубоя.

"Имахме 10-12 минути колебания, след това всичко си дойде на място. Ако трябва да съм честен, футболът на беше качествен, но в такъв мач най-важното са трите точки. На почивката им казах, че ще бият, да продължат още по-агресивно и ще спечелят.

Един мач не може да ме заблуди, имаме още много работа. Искам отбор, който да играе с много подавания, със скорост в атака, искам печеливш футбол. Митрев е на един ден в отбора, решихме с треньора на вратарите да пази Ники Кръстев. Справи се страхотно, Левски винаги е имал добри вратари, наши юноши", завърши Митов.