Един от лидерите на ЦСКА – Станислав Манолев, даде интервю специално за Bulgaria ON AIR. В него бившият национал заяви, че ядът от загубата с 1:2 от Левски още не е минал и добави, че чужденците на "Българска армия" започват да разбират значението на червената фланелка.

"Има разочарование. Вече и чужденците започват да разбират какво е ЦСКА. Вчера на тренировката се видя, че мачът още не е забравен. Всеки се готви на 200%, за да можем да се вдигнем. Надявам се, че скоро двубоят ще остане в миналото. Предстоят още сблъсъци с Левски и Лудогорец и се надявам да покажем на какво сме способни и да си вземем точките", каза Манолев пред репортера на Bulgaria ON AIRАлександър Рангелов.

Относно атмосферата на сблъсъка с Левски, той заяви: "Поздравявам феновете и на двата отбора. Така трябва да е на всеки мач. Това е пътят към успеха, футболистите се раздаваме повече, става по-голямо зрелище. Аз лично предпочитам да играя 10 пъти срещу Левски, отколкото 10 други срещи в първенството".

Накрая Манолев коментира и бъдещето си. "Имам амбиции да играя отново в чужбина. Все пак съм на 30 години и се чувствам физически добре. Така се стекоха обстоятелствата, че последните 6 месеца в Русия не играх и после реших психически да почина и да се прибера в България. Сега не знам, лятото ще го мисля. Ако дойде оферта от хубав отбор, ще видим. Ако не – ЦСКА също е голям отбор, има амбиции да играе в Лига Европа и мога да остана тук", завърши защитникът.