Спортният дирек­тор на ЦСКА Пламен Марков бе един от представителите на клуба при подновяването на партньортвото с МТел. Той коментира някои спортно-технически въпроси пред медиите.

"Подготовката премина излючително ползотворно. Говорих и с треньорите и те са много доволни от влагането а състезателите. Планът е изпълнен почти на сто процентa. Бяха предоставени отлични условия и в Австрия, и в Трявна", каза Марков пред "Тема спорт".

"Не мога да коментирам товa, което излезе в пресата като изказване на Петрус Бумал. Комуникацията ми с него във времето, прекарано в България, винаги е била на из­ключително високо равнище. Той пред мен никога не е изразя­вал, че е недоволен от отношението към не­го и че има някакви обструкции, които му пречат да се изявява. Бумал с играта си допринесе за доброто пред­ставяне на ЦСКА, особено през пролетния дял, но вече не е част от нашия отбор и му пожелаваме успех занапред. Път­ищата ни са разделени", добави Марков, който изрази увере­ност, че ЦСКА ще се бори за титлата и купата през новия сезон.