От Етър Велико Търново призоваха реферите за феърплей в предстоящия мач с ЦСКА, както и във всички оставащи двубои. Съдийската комисия определи за главен съдия на срещата Валентин Железов от Бургас с помощници Диян Вълков и Станимир Илков, а съдийски наблюдател е Илонка Джалева.

"Надявам се след мача нито един от двата отбора да не коментира съдията - нека свири това, което вижда и да победи по-добрият отбор. Пожелавам на рефера да е незабележим на терена. Да, има фактори, които ни ощетиха, но аз първо търся вината в нас и в себе си. Анализираме си нашите грешки, има върху какво да работим", коментира старши треньорът Станислав Генчев.

"Съдийството доста се коментира, надявам се да не ни ощетяват като в последните два мача. Нека свирят това, което има, независимо дали е в първата или последната минута", добави капитанът на домакините Иван Стоянов.

"Без съдиите не може, но те трябва да бъдат незабележими и като минат две седмици, хората да питат "кой беше рефер", а не "еди кой си направи това и това". В последно време всеки се изказва на тази тема, ние не сме професори, не разбираме тези неща и си гледаме футбола. Призоваваме само към феърплей", заяви на пресконференцията преди мача с ЦСКА административният директор Страцимир Тинчев.

Срещата от 11-ия кръг на Втора лига е в събота от 14.45 часа на стадион Ивайло. Гостите са на върха в класирането с 25 точки, докато етърци са 8-и с 11 и заедно с Берое имат най-много равенства- по 5 от първите 10 мача.