След последния съдийски сигнал на мача между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, който червените спечелиха с 1:0, фен на домакините потърси саморазправа с делегацията на клуб в ложите на стадион "Локомотив", информираха от лагера на "армейците".

Своевременната реакция на охранителите обаче попречи на запалянкото да нахлуе в ложата, където бяха главният мениджър Стойчо Стоилов, спортният директор Пламен Марков, изпълнителният директор Трифон Попов, отговорникът по сигурността на стадион "Българска армия" ген. Стоян Томчев, администраторът Димитър Вутов, легендарният вратар Георги Велинов, както и новият футболист в тима Роланд Алберг.

Привърженикът беше задържан, а ръководителите на ЦСКА напуснаха стадион "Локомотив" невредими. По време на ексцесиите на стадион "Локомотив" в Пловдив, вина за които имат феновете на домакините, пострадаха не само привърженици, но и футболистът на ЦСКА Рафаел Енрике, който е получил удар в гръб, добавиха от лагера на "червените". За щастие Рафаел Енрике се чувства добре и не е получил травма след нападението срещу него.

Защитникът Божидар Чорбаджийски пък е бил наплют и изблъскан от фенове на Локомотив , нахлули на пистата на стадиона в 42-та минута на мача. Освен Чорбаджийски, ултрасите от агитката на домакините са удряли и блъскали и хора от щаба на "червените". За това информираха от столичния тим.

Всичко това се е случило в началото на инцидентите на стадион "Локомотив", което предизвика червените фенове и те навлязоха на пистата, след което се стигна до грозни сцени и срещата беше прекъсната за около 20 минути.