Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще даде отчет  пред ръководството в следващите дни, пише "Тема спорт". Той ще сподели впечатленията си от подготовката, както и от привлечените през зимата футболисти. 

Специалистът е начело на тима вече 15 месеца и има всички шансове да продължи да води отбора и занапред. “Червените” показват съществен прогрес под негово ръководство, откакто той замени румънеца Едуард Йорданеску. 

Хасковлията наложи подчертано атакуващ стил на игра, изнесе линията на защитата почти до центъра, наложи стил с много подавания, широчина на офанзивнита действия и ефективна преса. 

За последното много спомогна и работата на кондиционния спец Томас Нойберт. Германецът се грижи за физическото състояние на футболистите вече година и половина и благодарение на него отборът отдавна настигна в това отношение шампиона Лудогорец.

Очаква се на срещата с ръководството Стамен Белчев да обсъди и по-дългосрочни теми, свързани с развитието на отбора. Очаква се двете страни още от сега да говорят за лятната селекция на “Армейците”.