Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов остана бесен заради наказанието на голмайстора на "червените" Фернандо Каранга.

Бразилският стрелец отнесе един мач дисквалификация заради надуваемия фалос, който развя след победата на "армейците" с 1:0 над Левски във Вечното дерби. Именно нападателят вкара единствения гол в мач №1 у нас, но след неговия край бурно изрази радостта си и няма да може да вземе участие при домакинството на Ботев Пловдив.

"Щом толкова пречим, ще помолим Стамен Белчев да завършим сезона без Каранга. Ще забраним също на играчите да се радват след гол, а вместо това ще ходят да се извиняват на агитката им, че са вкарали. Готови сме на всичко, защото сме ЦСКА. Ще ги бием и с резервите! Големите отбори играят за себе си, а не участват в задкулисни игри", заяви Стоилов пред "24 часа".

По-рано председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев намекна, че Каранга е бил пожален от по-тежко наказание. В противен случай той щеше да пропусне и гостуването на Лудогорец в директен мач за 1-то място в първенството.