ЦСКА ще изиграе само още 2 мача на „Армията” от минимум 11-те, които му остават до края на сезона. На 14 април (събота) червените ще посрещнат Верея в 29-ия кръг на Първа лига (б.а. – трети от плейофната фаза).

В последния двубой за сезона пък те са домакини на Берое. Ако се окаже така, че победа в този мач ще гарантира титла за ЦСКА, не е изключено двубоят да бъде преместен на „Васил Левски”, за да събере повече публика. При това положение може да се окаже, че ЦСКА ще изиграе само един мач на „Армията” до края на сезона! 

По програма червените имат още 3 домакинства освен тези срещу Верея и Берое. Две от тях са срещу Левски - на 11 април (сряда) за първенство и на 18-и за купата, но те ще се играят на „Васил Левски”. Другото пък е срещу Лудогорец навръх юбилея на ЦСКА - 5 май. Този двубой обаче бе преместен на националния стадион заради клубния празник на армейците.

До края на сезона те ще играят най-често на „Васил Левски” - поне 4 пъти, които включват 3-те дербита с Левски и мача с Лудогорец на 5 май. Възможно е обаче двубоите да станат 6 - ако ЦСКА се класира на финал за купата и ако премести мача с Берое от последния кръг на националния стадион.