Президентът на Септем­ври Румен Чандъров говори пред "Тема Спорт" във връзка с появилата се информация, ка­то потвърди за интерес от страна на армейците към футболисти на неговия клуб: "Да, знам, че ЦСКА се инте­ресува от двама от младите ни футболисти. На този етап не сме влезли в преговори. Не мога да кажа за кого точно става въпрос. В атака имаме доста добри и млади момче­та", заяви Чандъров.

В последните години ЦСКА няма практика да привлича български футболисти от местното първенство, като обърна поглед почти изцяло към чужденците. Въпреки то­ва армейците държат под око и вътрешния пазар и следят и други млади играчи освен тези в Септември.

През зимата ЦСКА ще се подсили с двама или трима играчи. Един от тях може да е звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. Червените опитаха да го привлекат през лятото и удариха на камък, но обявиха официално, че ще направят втори опит през зимата.

Командировката на главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов в Южна Америка пък продължава. Той е извън Бълга­рия вече близо 10 дни, като на 15 октомври посрещна 47-ия си рожден ден в чужбина.