ЦСКА влиза в режим "Без по­чивка" от днес. През следващи­те 13 дни играчите няма да имат нито един свободен зара­ди програмата в шампионата. Неделя и понеделник бяха почи­вни за отбора, като занимания водеше единствено Десподов. Той има да наваксва, след като пропусна седмица заради разтежение. Крилото не пътува за Русе, тъй като бе решено да не се рискува с контузията му.

Тази неделя, на 2 декември, от 17:00 часа ЦСКА гостува на Славия. Двубоят ще се играе на "Васил Левски", въпреки че от ръководството на белите има­ха известни надежди да е в "Ов­ча купел". Там обаче още не е поставено осветление. На 6-и, четвъртък, ЦСКА посреща Лу­догорец от 17:30 часа. А на 9-и, неделя, червените играят с Верея в Стара Загора от 15:00 ча­са.

Така графикът на отбора се очертава да е доста натова­рен в заключителния етап от сезона. Следващият изцяло по­чивен ден на тима ще е чак на 10 декември. Последният мач за годината е на 16-и, неделя, сре­щу Ботев Пд на "Армията" от 17:30 часа.

С по 4 жълти картона в ЦСКА висят 6-има играчи - Бодуров, Пинто, Десподов, Бикел, Лясков и Секулич. При нова санкция правата им ще бъдат спрени за една среща. Не е изключено ня­кой от тях да бъде съхранен срещу Славия, за да не получи наказание за мача с Лудогорец.