ЦСКА победи шампиона на Чехия Виктория Пилзен с 2:1 след обрат в четвъртата си контрола в Испания. 

Toва е и втора победа за "червените" по време на лагера на тима. Успехът дойде след попадения на Едвин Джеси от дузпа и Рафаел Енрике, а за чехите сред титулярите бе един от бившите лидери на Левски Роман Прохазка.

Интересно е да се отбележи, че Виктория е участник в Шампионската лига и финишира трети в своята група, в която бе с тимове като ЦСКА Москва, Реал Мадрид и Рома.

Чехите бяха по-добрият отбор през първото полувреме, а след почивката ролите се размениха.

Мауридес се завърна в игра за ЦСКА, след като трансферът му в Рапид Виена пропадна, но звездата на отбора Кирил Десподов така и не игра, а това е сериозна индикация, че може би се "пече" негов трансфер в чужбина.

В 36-ата минута чехите стигнаха до попадение чрез Жан-Давид Беогел, който се разписа от дузпа, а две минути преди почивката Едвин Джеси успя да изравни също след наказателен удар. Като цяло през първата част "червените" почти не създадоха нищо интересно пред противниковата врата.

След почивката отборът на Ел Маестро бе доста активен и в 63-ата минута удар на Джеси попадна право в ръцете на противниковия вратар.

В 79-ата минута Рафаел Енрике получи топката пред наказателното поле и със страхотен удар матира противниковия страж в далечния ъгъл, а до самия край нямаше повече попадения. 

ЦСКА - Виктория Пилзен 2:1
0:1 Беогел 36 дузпа
1:1 Джеси 43 дузпа
2:1 Енрике 79 

Стартовият състав на ЦСКА: 1. Данте Стипица, 2. Стойчо Атанасов, 4. Божидар Чорбаджийски, 5. Николай Бодуров (к), 3. Жеферсон Телес, 26. Валентин Антов, 6. Рубен Пинто, 15. Кристиян Малинов, 8. Едвин Джеси, 7. Жоржиньо, 10. Евандро